Alla inlägg den 14 april 2009

Av Susanne - 14 april 2009 15:23


Tänk att gå ner till tvättstugan för att hänga tvätt. Du tar undan sophinken för att din valp inte ska hitta något fynd ...

När du har hängt några plagg ser du din äldre hund komma in i tvättstugan i en farlig fart. Med de där ögonen som säger "Matte! Nu MÅSTE du komma".

När du tänker ta steget ut i hallen ser du en valp komma i en farlig fart med en liten kruka i munnen ... En träkruka som man tagit undan eftersom lilla fröken inte kunde låta den eller blomman vara i fred ute på trappen.

För varje galoppsprång i hallen, runt hörnet, varje trappsteg upp, hallen, förbi köket o äntligen ute LIGGER DET JORD! Hur i helsike kunde det vara SÅ MYCKET jord i en sån liten kruka?


Straffet för din valp blir att dammsugaren åker fram :-) Straffet för att du inte passade din valp är att du behöver dammsuga halva huset och kläderna ligger kvar i maskinen!

Av Susanne - 14 april 2009 07:39


Här sitter man i gryningen och har försökt logga in på datorn och jobbet i 40 minuter. Nu funkar den ena användaren men tror ni jag har adressen till inloggningssidan på jobbet då? Nääää naturligtvis INTE!


Måste jaga vidare :-(

Ovido - Quiz & Flashcards