Alla inlägg den 5 april 2009

Av Susanne - 5 april 2009 15:38


Idag har det varit hundpromenad på Karlsnäs. Nala och nio hundar till :-) Det gick jättebra.

Därefter geocachade Nala och jag. Två cachar fanns det och dom tog vi. Nala är verkligen duktig, och hon blir SÅ glad när hon hittar gömmorna- Perfekt!


När vi var klara med det så körde vi ner till hundbadplatsen och Nala tog ett dopp och så fika vi. Jag kaffe och nybakta bullar och Nala LAMMSTRUPE!


Nu är det bus med BeNice som gäller. Hon ligger faktiskt stilla just nu - trots att hon inte sover.


Men jag funderade lite på det där med hundpromenaderna. Alla går med av ett speciellt skäl men så olika skälen är för olika människor.

Jag går med för att Nala ska få gå med andra hundar utan att hälsa på alla. Men någon måste hon få hälsa på och gå bredvid och känna lite flockkänsla med. Jag hade önskat att vi kunde släppa de hundar som går bra ihop.

Vi ska kontakta matten till en 9 månader gammal Grandis. Nala och han kan gå på promenad och då kanske ha kan få vara lös. Nala äääääälskar att promenixa med bäbispojkar!


Leffe kanske vill gå på promenad i morgon? På tal om imorgon så kommer det larm-människor hit och informerar om larm. De får väl inte en syl i vädret när larm-hunden Nala sätter igång ...


Ovido - Quiz & Flashcards