Alla inlägg den 2 april 2009

Av Susanne - 2 april 2009 11:01


Igår geocachade Nala och jag. Gömman låg i närheten av en gård som vi var tvugna att gå igenom.

Nala var lös (som alltid) och när vi kommer ner till gården kommer en "kopplad" häst och en lös hund. En blandis som kom framspringande. Helt OK enligt ägaren! Och det var det ända tills Nala tröttnade på honom och visade att hon minsann lärt sig lite efter 1½ vecka med BeNice och några månader med Bono. O dessförinnan med Betty för den delen :-)

Nala var en av få hundar som satt denne kille på plats. Mycket behagligt att se med tanke på att Nala är supervänlig. Och mesig.

Däefter dök det upp en schäfer och en collie. Kan ni F Ö R S T Å hur nöjd Nala var med att få springa med vovvarna, in i stallet, ut ur stallet, nosa i backen, busa, valla lite höns ... Nala och den 1åriga collien for iväg på flera upptåg. Jag såg hur hon NJÖT!

Den som säger att hundar inte har behov av att umgås med andra hundar skulle sett detta. De kanske inte har behov av det för sin överlevnad men de har för att alla arter vill umgås med likasinnade. Du som är matte eller husse kan göra allt för din hund UTOM att vara just det. Hund!


BeNice? Pust! Just nu sover den lilla ängeln men snart vaknar hon upp och är "The puppie from hell". Och det är supermysigt!

Tre T behövs för att ha en valp: Tid, Tålamod och Tilltro.


Förslag på fler T?


Ovido - Quiz & Flashcards