Alla inlägg den 20 januari 2009

Av Susanne - 20 januari 2009 19:51

Lögn, förbannad lögn och statistik! Idag ingen lögn, bara statistik :-). Det var nog inte så positivt va?

Känns som om jag fått tillbaka lite ROLIGT jobb igen. Först hade vi möte med obligatorisk närvaro så jag satt i telefon o lyssnade :-/ Inget roligt alls.


Vid halvett snåret travade jag och Nala ut på vår runda för att nosa, trava och insupa lite dagsljus. Vi mötte en liten lhasa apso/shitzu historia. Han skällde som bara den och vi passerade lite snyggt. Det visade sig att han hade en smart husse och ett flexikoppel. Husse lät nämligen den lilla hunden smyga efter Nala, komma närmre (stavas det så?) och närmre för att efter ett antal meter kunna hälsa UTAN ATT SKÄLLA.

Oj, sa hussen DET gick ju bra! O så glad han lät!

Vi gick en runda i Brunnsskogen och när vi var på Utmarksvägen, på väg hem, kom Elvis och husse Tore. Nala blev glad men gamle Elvis är inte så leksugen som Nala är ;-)


Äntligen hemma så tänkte jag pigga upp eftermiddagskaffet med lite statistik. Dock hade jag sådan tur att Anna inte hunnit titta på det jag lämnat till henne så det blir inte mer jobb förrän imorgon. Och då i Karlskrona.

Ronny, Bengan och jag körde ut till Fåglasång för att köpa BackOnTrack-produkter. Jag hittade en krage till mig och strumpor till Tilda. Ronny fick beställa sitt "ryggskydd". 3 veckors leveranstid ...


Djurskyddet Ronnebys hemsida är uppdaterad! www.djurskyddronneby.se


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards